vespa girl

Ik zag het stofje in Den Beer en liep gewoon verder. Ik kwam thuis en zag deze mooie summerdress! En dan wist ik het al, dit wordt terugkeren. Bij de dames in Harelbeke enkel de groene versie, maar dat kon ook wel iets worden.
Het boek van 'Stof voor durf het zelvers' werd uit de kast gehaald. Ik tekende er mouwkapjes aan. Tekende voldoende naad, dacht dat ik het wat groter moest maken, om het dan maar weer te versmallen. Deze moeite kan ik me de volgende keer ook weer besparen. Van mijn moeder leerde ik dat je voor een fronsrok 2,5 à 3 keer de omtrek van het bovenstukje moet nemen. Voor onze 9-jarige had ik dus 2 keer de hoogte voor het rokje nodig omdat de stofbreedte net niet meer volstond.
Ik nam het jurkje mee om er een extra truitje bij te kopen. Voldoende keuze, want in de scooters zit zowat elk kleur. We kozen voor een jasje, onze oudste dochter weet duidelijk wat ze wil: het mag al een zeker glamourgehalte hebben!Reacties

 1. Zeer mooi!!Heb het stofje in rood liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie jurk voor een prachtige dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi. Yane heeft hetzelfde vestje.
  Ik ben vandaag ook in den beer (is voor oNS de andere kant vh land).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik dat had geweten, dan was ik eens afgekomen! Zou deze week sowieso nog eens gaan! Veel moois?

   Verwijderen
  2. Ik heb toch het één en ander gekocht. Ik weet natuurlijk niet wat er anders zoal ligt. Ik ben er ooit 2 jaar geleden geweest (In den beer) en nu dus voor de 2de maal.
   Ik ben ook bij Stoffen van Leuven en De Stoffenkamer geweest. Mijn verlof kan niet meer stuk!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts