Vleugels

Haast je, haast je, de lente is in aantocht. Dat moet ik gedacht hebben op een maangdagmorgen in de krokusvakantie. Dat er die dag nog maar eens een dik pak sneeuw gevallen was en de slee goed dienst deed om de kinderen naar sportkamp te brengen, kon mijn plannen niet  dwarsbomen. Ik zou er werk beginnen van maken: lente- en zomercollectie! En ik zou toch ook enkele restjes opgebruiken ...
Een lapje flinterdun katoen, ooit eens in deze collectie, werd een zomers topje met vleugels! Ik viel vooral voor de afgeronde voorkant en uitgeholde rugkant. Op de achterkant is het topje ook een stukje korter. De vleugels werkt ik af met een rolzoompje in een feller blauw. Dat deed ik meerdere jaren geleden ook al eens want ik maakte er ooit al eens een zomers bloesje voor mezelf en een rokje (ondertussen al doorgeschoven naar onze jongste) uit.


Model: knippie nr 3 2012

Reacties

 1. Wat staat jouw meid er knap mee! En het lentezonnetje, dat heb ik net nog op mijn wangen gevoeld. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermomoi, heb dat modelletje vorig jaar in bloesje en kleedje gemaakt ! De vleugels zijn fantastisch en ook de afwerking onderaan ! Rolzoompje in aan andere kleur is een schitterend idee !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, hier ben ik fan van zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je dochter krijgt een medaille voor moed en zelfopoffering om in die kou zomerkleertjes te showen.
  Model die hard...;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind dat eigenlijk ook, ze vindt dat showen dan ook echt leuk en heeft er dus veel voor over!

   Verwijderen
  2. een echt model in spé, knap bloesje!!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts