One day I'll fly away

Hoe van het één het ander komt. Op het stoffenspektakel had ik een lap stretchkatoen in mijn handen, ik denk dat het een soort 'zalmkleur' was. Ik was al aan het denken wat ik ermee zou maken ... Uiteindelijk kocht ik eenzelfde lap, donkerder van kleur. Thuis gekomen bleek het gewoon rood! Toegegeven, ik had maar heel klein oogjes, die zondag ... Voor mezelf zou het al zeker niet worden, want vorig jaar maakte ik al een rode rok en een rood jurkje!
Leonie kwam een beetje op dezelfde manier aan rode ballerina's, de ene zakten af, de andere waren er niet meer in haar maat, deze pasten perfect aan haar voet en hadden ook nog een leuk ritsje ... En zo geschiedde, een rode drie kwart (of is het eerder 5/6 of 7/8 .... ;) broek was in de maak. Zou ik het nog eens doen? Ik durf het bijna niet meer te zeggen ... ik stak er natuurlijk opnieuw een paspelband tussen, want dat geeft het toch net dat iets meer (een gewone rode broek kan je zo in de winkel kopen!). De zakopening heeft een rechte hoek! Het modelletje komt uit de Knippie, maar viel wat tegen, ik moest nogal veel innemen op de 'poep'.


Ik zag er zo een rood wit gestreept T-shirt bij. Een beetje vreemd, op Pinterest zag ik al veel spullen in marine-stijl, toch vond ik geen T-shirt die aan de verwachtingen voldeed!
DIY dus.
En voor dit project werd hier serieus overlegd met de MDH! Flocken is hier ondertussen een samenwerkingsverband geworden. Er passeerden heel wat mogelijkheden de revue. Ik herinnerde me de pons en het vlinderponsje in de knutsellade van de kids. De vlinders werden geponsd en gelegd en we keurden deze schikking goed.
Reacties

 1. Weeral een heel geslaagde outfit!
  Die vlindertjes zijn zo leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige outfit zeg! En die vlindertjes, leuk gevonden om er een paar te laten wegvliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een plaatje! Prachtig en het idee om de vlinders zo te flocken ga ik waarschijnlijk van je pikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi mooi mooi!!!Een geslaagde combinatie ik ben fan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een mooi setje... en die vlindertjes... subliem!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die broek is prachtig,een geslaagde combi !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar zo leuk, zowel de broek als de t-shirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel leuk! wat je toch niet allemaal kan maken voor meisjes hé! Slaap jij nog Saskia?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het ook wel leuk om te naaien voor Matteo hoor! Hmm, slapen, ja hoor, en het leuke is, als ik dan eens wakker lig, dan kan ik lekker nieuwe naaiprojectjes verzinnen ;)))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik doe hier weer leuke ideetjes op ;) super schoon!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts