Een beetje gezelligheid

De kamer van de zoon, die is al een heel eind in gebruik. Maar qua aankleding kon het nog wat beter. Het stond al lang in de planning, enkele kussens in een toffe stof om in weg te zakken.
Mijn zoektocht naar het ideale stofje voor een hemdje leverde nog iets extra op. Zuinig knippen en voor de onderkant kraag, binnenstaander en beleg rugpand knipte ik toen in een azurblauw stofje waardoor ik nog net genoeg overhield voor een ikeakussen van 40 cm  op 60 cm.
Het andere stofje kocht ik aan hetzelfde kraam. Het stofje past bij Matteo. Hij kan zich uren in de tuin bezig houden met graven en beestjes vangen ...
Ik volgde nog eens deze handleiding, en ja, ik kwam een kussensloop uit  ; ) , hoewel niet zonder slag of stoot. De felblauwe kringloopstof had iets raar, een dikke stof, dat wel, maar bij het op elkaar stikken begon deze wel een eigen leven te leiden ...
Geen zin om er een rits in te verwerken, wat hier ook niet echt nodig was, aangezien de beide kussens een 'schone' kant hebben.
Reacties

 1. Ziet er extra gezellig uit met zo'n prachtige kussens !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik heb datzelfde stofje vandaag ook vast gehad - en nu spijt dat ik het niet heb meegebracht natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig ! zo leuk dat je dat prachtstofje voor het hemdje ook nog even in een passend kussen kon verwerken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, mooi......ik heb hier ook nog enkele metertjes van dat hemd-stofe liggen....wachtend op een projectje ....het jouwe is alvast heel erg geslaagd!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een heerlijke stofkes, heel plezant die kussens!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een "zonen-kamer".
  Heel mooie kleur van blauw. Welke verf is het? Ik zit aan iets in die aard te denken voor mijn volgende schilderwerken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts