Indianenrokje

Ik heb het eindelijk gemaakt, het indianenrokje! Velen onder jullie weten wel al waar ik het over heb, ik zag het rokje al op menig pinterest-borden staan ...
Op een goeie avond begon ik eraan. Het uitdenken was pure fun! Ik nam het A-lijn patroon van de Mme, knipte het in twee, ging wat plooien en uitdenken met de ene helft en tekende een stuk bij aan de andere helft (met de middenvoor). Hier en daar eens nadenken hoe ik het tot een geheel zou maken. En het lukte heel vlot.
Het was eigenlijk een heel leuk project en dat heb ik toch ook een beetje te danken aan het vlotte stofje. Het was een restje .... Hier komt nog een vervolg op!
Ik ben eigenlijk aan een jurkje voor mezelf bezig in een soort oranje elastische jeans, gekocht op het laatste stoffenspektakel. Vorig jaar maakte ik uit een soortgelijke stof al eens een rokje en ik ben er heel content van.
Maar uit dat 'restje' maakte ik dit rokje, dan kan ik in dezelfde stijl met de jongste dochter de feestdagen doorbrengen!Herkenbaar hé, een 5-jarige op de foto krijgen, niet zo simpel!
Leonie heeft er ook eentje besteld. Ik zie er al naar uit om eraan te beginnen. Hopelijk gaat dat even vlot.

Reacties

  1. Keimooi! Het staat ook al een hele tijd op mijn Pinterest, maar ik vind maar niet de goeie stof om eraan te beginnen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoo wat een guitig kind!!!Ze staat er alleszins mooi mee. Ik vind het heel sjiek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een knap rokje en de schoentjes vind ik ook zo geweldig. Mama en dochter gaan schitteren met de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts