Meisjesclutch

Een echt meisjesfeest, daar gaat Leonie straks heen. Met haar beste vriendinnen gaat ze naar de film, nadien frietjes eten en dan een pyama- en slaapfeestje ... samen met het feestvarken, Hanne.
Hanne is ondertussen waarschijnlijk de enige waar Leonie al al haar schooljaren bij in de klas zat. Hier in het dorp aan kinderen geen gebrek, 3 ruime klassen worden elk jaar door elkaar gehaspeld.  Vind ik eigenlijk wel goed, op deze manier heb je één ruime bende en niet de 3 'voetbalploegen' tegen elkaar. Toch mogen zo ook elk jaar enkele namen 'groen licht' geven en krijgen ze minstens één bij hen in de klas. Hanne is dus haar 'beste vriendin'. 
We hadden wel zin in iets extra bij de traditionele bon (en ook tijd), gisterenavond maakte ik met de  hulp van Leonie nog een echte meisjesclutch volgens dit model (op 120%). Ik voorzag de clutch van een draagriem (wat niet helemaal naar wens verliep, volgende keer doe ik het anders ...). Nu kunnen de meiden samen op stap met een bij elkaar passend tasje!


Ondertussen brengen we de laatste dagen van het jaar door met genieten van het thuis zijn. De 2 jongste zijn aan een puzzelmarathon bezig, de MDH begint aan de voorbereidingen voor morgenavond en ik heb nog meerdere projectjes waarin ik zoveel zin heb.

2012 bracht voor ons een goed jaar met veel mooie momenten en daar zijn we heel dankbaar voor. 
Ik wens jullie allen een mooi eindejaar, maar vooral een vreugdevol 2013!Reacties

 1. Mooie clutch en een prachtig kaartje!
  Prettig eindejaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hét stofje in het blauw! Mooi hoor, zoiets zouden de Dochters hier ook nog zien zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kadootje! Ook voor jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo'n plezant zakske!
  ook voor jullie een super 2013!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik wens jullie heel graag een fijn 2013 vol creativiteit !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts