Loungen

Een babymatrasje, dat doet maar tijdelijk dienst. Geef toe, de tijd vliegt en voor je het weet staan zo'n dingen te verkommeren op de zolder. 
Om meerdere redenen werd het onze terug naar beneden gehaald en voorzien van een kleurrijk hoesje. Ik gebruikte slechts 1 cm extra in alle afmetingen (l, b en h!) voorzag één korte kant van aan 2 kanten een extra strookje met velcro. Deze beide 'flapjes' verdwijnen bij het dichtplakken aan de binnenkant.
De fuchia stof  had ook nog herinneringen. Een redelijke lap keerde uit mijn moeders kast terug. 9 jaar geleden werd deze gebruikt om doopsuikerzakjes te maken. In die tijd werden dit soort klusjes nog uitbesteed. De bloemetjesstof heb ik ook in grote hoeveelheid, waarschijnlijk deden deze ooit dienst als lakens, ik bracht ze mee uit de kringloopwinkel!


De ideale mat om wat te rusten!
 

Boekjes lezen lukt ook!

 
 Vergeet vooral de turnoefeningen niet!

Het matje heeft misschien nog andere voordelen (althans dat hoop ik), misschien zullen onze zetels nu wat meer rust verdienen, kunnen onze 3 kinderen elk languit naar tv kijken zonder per ongeluk die ander te storen, ...

En nu ik eindelijk behoorlijke foto's heb, wil ik ook nog eens Eva Maria bedanken, bij haar won ik een prachtig kussen dat perfect matcht met wat ik ooit al eens eerder maakte! En wat het nog leuker maakte, het kwam aan voor kerstavond, een wel heel leuk kerstcadeau! Bedankt Eva Maria! Heel mooi gedaan!Reacties

 1. Goeie oplossing voor het babymatrasje! Helemaal mijn ding trouwens, in dat fushia en oranje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De stoffencombinatie werd hier eigenlijk heel snel bij mekaar gezocht samen met de MDH! Beide stofjes lagen hier al zo lang, maar samen doen ze het perfect.

   Verwijderen
 2. Oooh, zo mooi die retrostof van dat matrashoesje, helemaal mijn ding! Ik ben ook van plan om zo'n oude matras te pimpen, leuk voor de kinderen he. En wat fijn om mijn kussen daar te zien liggen :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed hé, past hier zo mooi bij onze andere groene accenten! Trouwens heel netjes gedaan en dan nog met zo'n schoon ticketjes. Dat maakt het dat ietsje meer. Ik leerde bij!

   Verwijderen
 3. Leuke kleuren heb je gebruikt voor het babymatrasje, helemaal mijn ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De stofcombinatie van het matrasje is prachtig!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super matrasje, echt! Ik ben helemaal fan van de stofjescombi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. awel hier staat ook nog ergens zo'n matraske op de zolder,
  k moet s op zoek ;-)
  leuk die van u!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts