Hé, daar wandelt een bos ;-)

Een korte post dit keer! Hoeveel mooie jurkjes, shirts en hemdjes ik ook al zag passeren met een fotoprint, zelf had ik er nog nooit eentje gemaakt in die stijl. Om één of andere reden vind ik die stofjes vaak te beladen, maar eens gemaakt kunnen ze mijn hartje wel bekoren.


Bij dit stofje had ik een go-for-it gevoel en dat vooral met de bijkomende gedachte van nu-of-nooit. De jongste heeft nog net die leeftijd om er mee weg te geraken, met die vosjes maar vooral ook heel schattige muisjes. Daar zou ik mee scoren!Het kleurenpalet sprak me aan. En hoe snel is een coltruitje niet gemaakt? Maar dan mag je natuurlijk niet beginnen denken dat er toch iets extra moet zijn. Dus trek er de 2 (?) uurtjes twijfelen over het extraatje vanaf en dan zat het geheel bijna in een uurtje in elkaar. Tel daar dan weer drie kwartier bij op voor het omzomen met de coverstitch. Die was me deze keer echt niet goed gezind ... De aanhouder wint! Vermeerder met drie kwartier twijfelen (vooral door de jongste zelf) over het kleurtje van de kamsnap. Ben je nog mee?
Kijk eens hier ... Slik, wat gaat de tijd toch snel!

Reacties

 1. Super mooi truitje! Heel leuk met het accentje aan de hals!
  En ze draagt de broek van grote zus... 't Gaat idd. alleemaal veel te snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De hele outfit zou zo uit de winkel kunnen komen! Heel tof! En wat mij opviel bij de foto's: Lucia begint steeds meer op Leonie te lijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die benen op de laatste foto, wat een eind seg, schoon stofje, ik vind dat ook tieners hier goed mee wegkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat accent met dat lusje vind ik leuk!En inderdaad kleine meisjes worden groot ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor, en inderdaad: wat groeit die meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat combineert dat prachtig met dat vestje! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts