kabels II give-away!

Hè, hè, het lijkt hier aardig stil de laatste weken ... Een beetje een hectische werkperiode is daar de oorzaak van, maar toch vond ik nog af en toe de tijd om wat te maken! Wordt vervolgd dus.
Enkele weken terug vond ik de liefde voor het breien en haken terug. En het mag gezegd, het bevalt me wel. Gezelligheid troef in winterse periodes, die tikkende naalden. Maar vooral een werkje dat je voor even kan vastnemen en terug weg leggen! Gewoon, in de zetel ...



Nu moeten het wel geen al te grootse projecten zijn, dat zou niets voor mij zijn ... zeker niet als op het einde van de rit moet blijken of het 'past' of niet. Sjaal en muts, dat was al gelukt. Ik deed het sjaalproject nog eens over voor de dochter en plan er ook nog één voor mezelf. En dan zijn we hier allen voorzien van een sjaal handmade.


Gisterenavond waagde ik me aan een volgend modelletje. Een hoofdband voor onze oudste. Vooral uit praktische overwegingen, want meisjes met lang haar, die hebben af en toe eens een kapsel dat niet past onder een muts. Het was even zoeken hoe dat ging. Niet zomaar rechts averechts zo bleek, maar iets met steken overnemen en lussen over de naald. Vooral dat laatste was toch concentratie, want tegen mijn automatisme van breien in! Je krijgt er wel een heel leuk resultaat door, een extra grote steek en vooral een heel elastisch breisel. En toevallig zag ik vandaag dezelfde hoofdband op deze blog verschijnen (die je daar trouwens ook kan winnen!).



Nu twijfel ik wel of ik toch niet beter voor een iets smallere hoofdband ging. En of ik nog een extra flapje rond het samengetrokken deel zou breien ... Uit te zoeken!



En nu komt het, ik schenk een setje weg: sjaal + muts of sjaal + hoofdband, aan jou de keuze!
Eentje voor jezelf of eentje voor onder de kerstboom, maakt niet uit! Ik heb er zin in! En aangezien ik nog wol moet aanschaffen kan je ook wat favoriete kleuren opgeven, dan zoek ik deze voor je uit.



Dus waag je kans door hieronder een berichtje na te laten. Volg je me (al) op één of andere manier (bloglovin, blogrol, volger, ... ; ik ben geen kenner op dat gebied, dus laat de mogelijkheden maar weten), dan tel ik je dubbel mee ;-)
Reclame maken mag ook en wordt beloond met een extra kans, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!


Op het einde van volgende week maak ik de winnaar bekend!

De foto's vallen wat tegen. Een opgave om je kids in deze periode thuis te hebben bij voldoende licht. En ze was ook wat moe, zo op een vrijdagavond ...

De modellen vond ik allemaal in 'goed gemutst'! 
De wol haalde ik in Luigne, waar ik toch zeker nog eens moet over bloggen.


Reacties

  1. Ik volg via bloglovin en doe graag mee voor een setje sjaal + muts :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh waw tof,... ik maakte ooit ook zo'n ingewikkelde sjaal, lang geleden... de moed ontbreekt me om dat nog eens te doen,... hier winnen zou heel leuk zijn dus! Count me in - ik ga voor petrol ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik volg via blogger en bloglovin, telt dat ook? ;) Ik vind ze heel mooi! Dus zou graag winnen! Wat lief dat je dat voor iemand wilt maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tof dat je dat wil maken! Ik doe graag mee, want breien is aan mij niet besteed. Donkergrijs, of een ander kleurtje dat past bij een rode jas.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe graag mee voor een sjaal en muts in okergeel. Ik volg je via bloglovin.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt? zotjes! ik kan er zelfs niets van, van breien :)
    Heel mooi zo met die kabels!
    Ik volg je via blogger (ik denk ook via bloglovin, maar leest via blogger :) )
    Moest ik winnen graag een hoofdband en sjaal voor onze kleine meid (oker?)
    Ik zal de give away delen op m'n blog
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mooiiii!
    ik volg natuurlijk... alle kleuren zijn welkom ... maar voorkeur voor oker, geel, blauw

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ding graag mee! Ik volg je via Bloglovin. Een actieve eigen blog heb ik niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk! Breien, dat zou ik ook nog willen leren... Maar ondertussen wil ik wel een staal en haarband van jouw hand winnen!
    Ik volg je via bloglovin.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo tof die kabels! Ik doe graag mee voor een sjaal en muts in poederroze voor mijn kleine meid! Volg je via bloglovin.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Aaaaaah, deze give-away is op mijn lijf geschreven! Zo schoon zeg, laat maar komen in een schone herfstkleur, I'll wear it with pride!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik doe ook heel graag mee. Want vanuit de boven buren (NL) lees ik altijd met veel plezier je blog. Mocht ik deze mooie set winnen, dan graag een muts en sjaal in poederroze voor mijn dochtertje van 5!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk! En wat een werk, dat breien he? Maar het klopt wat je zegt: het is fijn dat je het gewoon even op de bank kan doen tijdens tvkijken ofzo. Met naaien moet je er toch meer 'voor gaan zitten'. Ik doe graag mee voor de giveaway, ik volg je via bloglovin.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ik doe ook mee om een setje te winnen! Wegens zelf te weinig tijd om creatief te zijn ....
    groetjes van een zorgende moeder/ vrouw

    Sofie

    ps misschien een leuke muts voor Joeri .....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sofie, daar moet je hier zelfs niet voor winnen. Dat wordt geregeld!

      Verwijderen
  15. Gezien ik helemaal niet kan breien, waag ik hier graag een kansje voor een muts +sjaal. Graag iets in oker of petrol.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind vooral uw sjaals p r a c h t i g ! Doe zo voort ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh! Ik wil meedoen! helemaal voor mezelf zeg! Een sjaal en hoofdband! Want die zijn zo mooi! echt toppertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wow, zo een kabelsjaal is prachtig! Ik waag graag mijn kans!
    http://pi-tous.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Super, wat een mooi en praktische kerstcadeau, jouw give-away! En zo professioneel gemaakt, zo wil ik er wel eentje rond mijn immer-koud-hebbende hals wikkelen. En met een matching muts worden de dagelijkse fietstripjes een plezier. Olijfgroen, oudroze of kastanjebruin lijken me perfect te passen bij de mooie kabels.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Pas maar op. Dat breien is hartstikke verslavend!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. maak je deze nog en zijn ze ook te koop?
    dan mag je me iets laten weten op :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts