Au bout du monde

Voor mij bestaat elke dag uit te weinig uren. Zelfs in vakantietijden geraak ik niet door mijn 'to do' -lijstje ... en daarom was het gewoon eens tijd om heel de planning 'on hold' te zetten.
Vorige week trokken we er een weekje op uit! We twijfelden wat over onze bestemming en kozen uiteindelijk de verste, au bout du Monde (officieel Bretagne) . Maar het was de 800 km rijden zeker waard! Ik denk dat ik weer maar eens mijn hart verloren heb (tot grote onrust van onze oudste ... Zij hoorde me voortdurend zeggen: 'Zou dit huisje niets voor ons zijn' ... of 'hier zou ik willen wonen' ... Zij ziet dat niet zitten hoor, dat moet je naar school in het Frans hé mama en dan zie ik mijn vriendinnen niet meer ...)
Werkelijk elk plekje is er prachtig en ik denk dat ik nog meer onder de indruk was door de grote rust overal (het was dan ook nog geen vakantie in Frankrijk!).De ideale setting om een wel heel nuttig projectje op foto te zetten! Nog juist voor we vertrokken legde ik de laatste hand aan een 'training' voor onze jongste. Dit was echt heel erg nodig, het kind trok al een hele tijd in afgedragen spullen naar turnen en volley!
Ik koos voor de kaptrui van SVDZ, maar veranderde de kap volgens de goeie raad van Jo! Aan de binnenkant van de kap komen er uiltjes piepen.  Ik zette er ook nog een buidelzak op.
De broek komt uit een ottobre, het is een 'unisex'-model, smal onderaan met wat extra ruimte bovenaan. Ik leefde me uit met een sierstiksel om de zakjes te benadrukken, de ideale tricotsteek die wat lijkt op een overlocksteek.


Uiteindelijk heb ik er toch een folieke op geflockt. Dit project onstond telkens door de ingeving van het moment ( = niet nadenken, gewoon doen!). Je vraagt je misschien af wat die Anna daar komt bij doen? Wel, onze Lucia heeft als tweede naam Anna en ik had zo'n zin om het 'coca- cola'- lettertype te gebruiken :-)

Wie weet heb je wel zin om nog meer views van het schone Bretagne te zien ...We raakten er niet uitgekeken in de vele supergezellige dorpjes! Maar lieten ons ook bekoren om heel wat kust af te wandelen ... zalig uitwaaien en schelpen, stenen en schatten zoeken. En die taak voerden we heel serieus uit!

Reacties

 1. Dat zag er echt een zalige vakantie uit...
  Jullie hebben jullie goed van de taak gekweten om de mooiste schatten te rapen. :-)
  Heel tof vind ik dat folieke in het Coca-Cola lettertype!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaw joh schoon foto's en schonen trainer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er zalig uit! (Ook den jogging trouwens!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er uit als een heerlijke, ontspannen vakantie! De foto's zijn héél mooi en hopelijk zijn die batterijtjes weer opgeladen.
  En de jogging van Lucia is prachtig! Het flockwerk maakt het helemaal af! En het valt mij op dat het broekje heel mooi zit, weet je toevallig nog uit welke Ottobre dit modelletje kom?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Katje, ben juist bezig mijn stofjes aan het opruimen (incl patroontjes)! Het patroontje komt uit de ottobre 1/2013!

   Verwijderen
  2. Dankjewel! Ik ga 't meteen pinnen;).

   Verwijderen
 5. Ziet er super relax uit, jullie hebben genoten! En wat een frisse foto's zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalig, lijkt me echt genieten daar aan de kust!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lekker uitwaaien en wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, zo'n mooie foto's! Ook zin om naar daar te verhuizen ;) en toffen jogging!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zalig! En ik zie zelfs blote benen! Hopelijk treffen wij het ook zo heerlijk komende week in Denemarken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oo ! Deze post heb ik echt helemaal gemist ! Wat een leuke foto's !!! (en wat een leuke training !)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts