Voorbereiding

Of ik het zag zitten om eens een flocksessie te geven aan enkele van onze leerlingen? Ja hoor, ik heb er geen probleem mee om eens mijn oude vertrouwde vak in te ruilen voor een les creativiteit. Ik ben een beetje benieuwd of dit me goed afgaat? Enkele maanden geleden leefden we ons met 10 10-jarigen uit, nu zal het ook wel lukken zeker met een groepje van vijf.
De flockfolie wordt hier eigenlijk heel regelmatig eens boven gehaald. Ik vind dit een ideale manier om een kleintje te verwelkomen met een persoonlijk presentje.
Meestal flock ik een gekocht shirtje, maar ik had ook nog eens zin om die vliegensvlugge hoodie in levendige kleurtjes te maken. En zeker als je weet dat je collega een zwak heeft voor kleurige exemplaren. Valt het op dat het ook nog eens om een vakcollega gaat (om het in vakjargon te zeggen ;-)   ).
Soms kan ik een verzoekje niet weerstaan. En zeker niet als het vol overtuiging komt van een guitig meisje. Het moest iets met een kroontje zijn (of een kasteel of mevrouw De Poes), zei het blonde meisje. En net op dit moment zag ik die toffe prent in blogland passeren!


Te veel  keuze heb je eigenlijk. Meestal zoek ik dus gewoon een toffe prent ...


 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts