geTEST en super bevonden!

Ik heb de deadline gehaald! Marte, van Compagnie M heeft een volgend patroontje in de maak. Dit keer is het een hip (mega, cool, bèrig, supertof, ... jeugd, aan jullie om dit rijtje aan te vullen!) rokje geworden. Marte vindt het heel belangrijk dat de patroontjes en handleidingen goed getest worden voor ze gelanceerd worden. En dat testen, dat is nu iets wat ik blijkbaar erg graag doe.
En het mag gezegd, het patroon en de uitgebreide fotohandleiding zijn al bijna helemaal perfect. Nog maar heel even geduld en je kan het bij haar bestellen!


Ik ben helemaal weg van de grote cirkelvormig zakken, die uitkomen tot aan de achterkant van het rokje! Perfect om heel wat schatten van onderweg in te bewaren (noot aan mezelf: altijd goed controleren voor het rokje de wasmachine in gaat!).


Ik gebruikte dit stofje al eens eerder, een soort dikke gabardine (met een warme flanelzijde aan de binnenkant). Ik hou van het groen, alleen houdt dit groen niet van mijn fototoestel ... Geen idee hoe je deze kleur goed in beeld krijgt.

Uit de stapel haalde ik mijn mega-grote lap jeans (ooit eens besteld via iemand van de naailes voor een spotprijs) als accentkleur. Maar toen kwam de paspel, wat heb ik getwijfeld, zou het fushia worden, of goud, of felblauw, of wit, ... geel zou ook leuk zijn ...
Het werd dus wit.Je merkt het, zoveel kans om varianten te maken. Perfect om meerdere stofjes te combineren. Deze versie vind ik alvast fantastisch!Lucia wilde eigenlijk geen fotosessie ... maar dat kon ze niet lang volhouden!

En Leonie, die wil er alvast ook eentje ... Ik vind dit model ook perfect voor grotere meisjes! Het patroon gaat alvast tot 10 jaar (en stilletjes hoop ik dat er misschien nog enkele maatjes bijkomen!)

Reacties

 1. Prachtig rokje!
  Ik merk ook dat Yane wat groot wordt voor de rimpelrokjes en dit is inderdaad eentje dat perfect voor grotere meisjes kan. Ik ben alvast fan, dat dit patroontje maar snel op de markt komt.
  Ik vind de patroontjes van Compagnie M. ook wel heel goed en duidelijk. Ik ben bezig aan (nog) een Mara bloesje met lange mouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dankjewel voor je complimentje. Wordt stiekem een beetje rood. M

   Verwijderen
 2. Leuk! Zo met die kleuren komt het model goed tot zijn recht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk versie!!! Ik was ook een tester en heb er ook van genoten!!
  Prachtig!!
  gr
  an
  jade-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook een fan! Ik testte maat 10 en ook hier werd het goed bevonden. Mooie versie die van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uw kleurencombinaties zijn steeds uitstekend en 100 % mijn goesting ! Zo plezant om je blog uit te pluizen -))
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts