Even iets makkelijks

De goesting is er ondertussen enorm, de voorraad stoffen stapelt zich op, de ideeën borrelen in mijn hoofd, ik zie hele collecties geprojecteerd, ... maar de tijd komt maar niet. September zou druk worden, dat wist ik, maar ook oktober blijft druk.
Hoog tijd dus om aan easy-sewing te doen! Niets leuker dan met zo'n prachtige fotohandleiding te werken! Weinig denkwerk, gewoon vol spanning uitkijken naar het resultaat.
Een Charlie zag het leven! Hoera!


Het voorpand is een diolenstofje van den Beer. Ik kocht het enkele maanden geleden voor een jurkje voor mezelf ( coming soon ;-) !). Uit een restje knipte ik het voorpand van deze Charlie. Mouwen, kraag en rugpand in een stevige zwarte tricot.


Bij een vorige Charlie ontdekte ik eerder bij toeval een makkelijke manier om het kraagje te voorzien van ene 'valse' paspel. Ik knip gewoon de onderkraag in een andere tricot en strijk deze een beetje zichtbaar aan de bovenkant.


De effen zwarte tricot zat zo in mijn hoofd, maar in Den Beer overtuigden ze me om hoogblauw te gebruiken. Alleen paste dit blauw helemaal niet bij zijn blauwe broek (gekocht, dat zie je, want nogal ruim op zijn poep ...). Dus toch nog zwart gekocht, het blauwe komt zeker nog van pas, wie weet nog eens met een restje uit dit stofje voor een Charline. Reacties

Een reactie posten

Populaire posts