Charline leeft zich uit

We zagen al veel  schoon versies van Charlie, het tweede succespatroon van mamasha. Wat een geluk dat er iemand is die voor onze zonen zo een mooie spullen tekent. Het patroon is opnieuw voorzien van een zeer duidelijke uitleg.
Net zoals bij de Jacob blijven de meisjes niet achter. Deze dochter is alvast de eigenaar van een prachtig exemplaar!
Ik wil er zeker enkele voor onze zoon maken, maar de eerste Charlie werd er één voor onze jongste. Lucia staat eigenlijk het beste met rechte kleedjes, dus maakte ik van de Charlie een langere versie (waarbij ik  dit kleedje in gedachten had). En ik bleek niet de enige!


De dieprode tricot kocht ik in de herfst op het stoffenspektakel samen met de kobaltblauwe, mijn favoriete kleurencombinatie. De witte tricot met bolletjes is een oldtimer uit de kringloop.Omdat het een zomers kleedje moest worden, gaat de voering maar tot de deelnaad. Op de rug maakte ik een stikking om de voering vast te zetten.Het weer kan ons nogal misleiden hé, ons eerst een beetje opwarmen zodat we alleen maar naar meer snakken en ons dan een ferme natrap geven met een heuse sneeuwstorm. Deze foto's zijn dus al een weekje oud, mocht je denken dat wij hier in een microklimaat leven!
Ik vond mijn jurkje iets meehebben van een retro-tennisjurk. Maar onze dochter zag dat anders ... Het kan tegen een stootje, dat staat nu vast.


Reacties

 1. Waaaaauw, dat is nu eens helemaal mijn goesting! Heel mooi, en inderdaad een beetje retro-tenniskleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke versie! Als jurkje is het idd heel geslaagd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch...kan zo uit de winkel komen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een prachtige jurk!
  Ik heb het Charlie partoontje hier ook liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is weer een prachtige creatie van mijn super creatieve cursiste !
  Aan alle dames die het wat moeilijk vinden om het alleen te maken, kijk nu al uit in welk CVO je wil starten in september,... wees er tijdig bij, want er zullen weer plaatsen tekort zijn misschien,... SUCCES aan allen met alle projecten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ontdek net jouw blog - supermooie versie van de Charlie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ze heeft het twee zomers gedragen en ik vond haar er altijd goed mee staan. Het is zelfs redelijk bewaard gebleven. Maar nu ligt het klaar om door te geven. Misschien moet ik nog eens opnieuw beginnen!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts