Restjes

Koken met restjes, dat vind je deze maand terug in de 'kook' van de Spar. Goed gezien, wat er na het feestmenu overblijft gooi je niet weg, maar verwerk je handig in een nieuw gerechtje. Toch had ik er mijn bedenkingen bij, wij hebben hier toch niet zomaar nog een heel blokje blauwe kaas over of een 'bijna' volledig pak gerookte zalm. Of zijn wij dan toch zo'n goeie eters?
Ik heb het meer voor 'naaien met restjes'! Nu de kids nog geen al te grote proporties aannemen, kan er soms nog wel iets gemaakt worden uit de restanten stof van spullen die ik voor mezelf maakte.De stof van het broekje zag je al eerder hier en ik zag het wel zitten om er nog een smal broekje voor Leonie uit te maken. Onze dochter, die krijg ik niet zo gemakkelijk een broek aangepraat, maar deze bevalt haar wel. Het modelletje komt uit de knippie 1 van vorig jaar, een uitgesproken 'slim fit'. De ronde zakopeningen vind ik wel leuk. Alleen heb ik toch wel een kort geheugen, het stofje is dik en elastisch en eigenlijk niet zo aangenaam om mee te werken, maar dan wel weer ideaal voor de 'skinny' look! De achterzakje liet ik achterwege.Het shirt is eigenlijk bedoeld voor onze jongste, vandaag geshowd door grote zus. 't Was even puzzelen om er alle onderdelen uit te krijgen, maar eens dat gelukt, was het zo klaar! Je weet wel: met de overlock!

 ps: De sneeuw werd door onze 3 kinderen met heel veel plezier onthaald!Reacties

 1. Prachtig broekje!!! En een zeer mooie dochter ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfffff ik zou er nog niet eens aan beginnen, aan een broek.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw,een broek en dan nog zo mooi als de deze,daar kan ik enkel van dromen.Knap gemaakt.Ik vind eigelijk heel de outfit super.Ook al is het shirtje bedoeld voor een ander :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou dit wel toveren met restjes durven noemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, die broek zeg! Ik heb me nog steeds niet aan een broek gewaagd na het fiasco van twee verknoeide Jacob-exemplaren ...
  Enne ... snééuw?? Hier nog geen halve vlok gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leonie kan zo in een boekje, ze heeft de looks en de perfecte outfit!!Heel mooi. De overlock heb ik nu al , nu nog de kwaliteiten ontwikkelen die jij hebt!groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi broekje en het truitje vind ik nog mooier. Meer dan geslaagde outfit,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie broek voor een prachtige dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat had ik bij de eerste foto echt niet gedacht, dat deze post om de broek zou gaan ! Chique !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. supermooie broek geshowd door knap model :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amai sjieke broek voor een knappe dochter!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel mooi! Zelfs mijn kids zouden het willen dragen! tante Greet

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts