Pin it & make it # 1 # relax

'Ik doe mee!', 
juichte ik al bij de helft van dit bericht! Wat een super idee, Lies!

Elke week iets met je pins doen, dat lijkt me wel haalbaar.
Pinterest, dat is voor mij een tsunami aan ideëen, een bron van inspiratie, een reminder voor mijn hersenen, een vaak bezochte pagina, een plek om heel wat kennis op te doen, ... en ik beken ook wel een verslavende dief van je tijd, tijd die je zonder veel nadenken kan opdoen ;-)

Misschien ben ik wat grootmoedig ... iedere week eens een pin in real life ...
We zien wel.

Ik plan dus ook op regelmatige basis een 'pin it & make it'-bericht. Ik probeer het ook nuttig te maken voor jullie, dus een compact verslag, beloofd! 

En voila, daar ben ik met een eerste maaksel. Hoe kon het ook anders, een naaisel. Want dat blijft nog steeds mijn favoriete bezigheid!


Wat?


Board? 

Verrassing geven

Tijd? 

Er is sprake van een half uur, reken toch maar een uur!

Aanpassingen? 

Ja, ik maakte dit keer eerst een binnenkussen uit wit katoen. Het overtrekje naaide ik voor een groot stuk met een blinde zoom dicht met de hand. Een rits, velcro of knopen leken mij niet aangenaam.

Materiaal?
Stof: Soft cactus
pandavulling

Voor wie?

Een nieuwjaarscadeau voor nonkel Dirk, een uitbreiding op zijn set van vorig jaar.
Grappig, Lucia zei nog, we geven precies elk jaar iets om te slapen hé aan mijn peter, maar dat is niet erg, want dat doet hij graag hé, slapen!

Score:

*****
Er komen er hier nog, want ik wil er zo graag eentje helemaal voor mezelf, als zus van mijn broer, lig ik ook zo graag in de zetel ;-)
Ik maakte er ook al eens eentje eerder!
Reacties

 1. Inderdaad superleuk initiatief! Ik doe ook mee, maar vrees dat een wekelijke bijdrage ook net iets te hoog gegrepen is! Jouw eerste pinitmakeit is alvast geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elke week een pin zie ik niet zitten. Maar ik zou al kunnen beginnen met elke week zo'n kussen tot ik er voor ieder één heb, want we hebben hier toch wel wat zere nekskes in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel tof bericht, zo met die duidelijk tussentitels :) Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd hoe dit kussen dan gebruikt wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk! Ik pin ook vrolijk door en doe er te weinig mee, dus het idee van Lies bleef bij mij ook hangen. Elke week is te veel van het goeie, maar ik ga het zéker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk. Ik doe ook mee met de Pin it and make it. Ik ga er morgen over bloggen. Pinterest :"een dief van je tijd". Mooi uitgedrukt maar zijn alle social media dat niet een beetje ?
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh hoe een schoon eerste project: het mijne, waar ik vandaag over blog, is een beetje tegen gevallen ;-)
  Als bezieler van het project voel ik me echter een beetje verplicht sowieso erover te bloggen maar misschien moet ik eens nadenken over een compactere versie zoals jij zegt :-)
  Maar kijk dan weet ik nu ook weer dat die zogezegde makkelijke pin toch niks voor mij is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk en al heel snel een bijdrage, ik heb al tal van ideeën op mijn digitale prikbord, maar ik heb me voorgenomen om mijn eigen tempo aan te houden. Het eerste probeersel, een I-podhoesje ligt momenteel in de vuilnisbak, maar daar lig ik nu eens niet wakker van sè:) Benieuwd naar jouw volgende creatie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts