Oeps, ik heb een nieuwe broek nodig!

Blunders, daar ken ik ook wel iets van. Maar blijkbaar zijn mijn hersenen zo getraind om deze al even snel te vergeten, want hier kon ik zo niet direct iets verzinnen.
Maar dat maakte ik vorige maandag goed. 't Zou goede beelden opgeleverd hebben voor die populaire filmpjes op youtube! Hoe kan een mens belachelijk op/over zijn fiets vallen? Wel, ik kan dat dus! Voor ik het wist, maakte ik nader kennis met de steentjes aan de oprit van vrienden van ons. Niet dat ik er direct mee kon lachen, want mijn benen zijn nog nooit zo geblutst geweest als nu.
En dat betekent toch zeker twee weken geen rokjes en shortjes.
Maar het had toch ook een voordeel. Nu moest ik toch dringend de laatste hand leggen aan de broek die ik twee weken voordien half in elkaar stak. Die avond hadden we nog bezoek en nee, ik kon dus geen jurk aan ...
Hoogdringendheid! 
Typisch vrouwen hé, er hangen natuurlijk nog broeken in mijn kast ;)



Het stofje is er eentje van Fragile, besteld bij Mon Depot. Ik zag er alleen een broek in. Misschien heb ik het verkeerd voor, maar voor een bloes is de print volgens mij net iets te fel. Ik moet zowat de laatste vrouw in Vlaanderen zijn die nog geen broek met print in haar kast had. Traumatische ervaringen met een opzichtige foto uit mijn jonge jaren, de tijd dat we leggings droegen met de meest opvallende prints. Ik weet niet of ik die foto nog heb, maar ik heb hem in ieder geval nog niet kunnen verdringen uit mijn herinneringen.
Staat hetzelfde lot me te wachten met deze?



Maar nu, op dit eigenste moment, ben ik er tevreden over! Mode hé, daar is toch iets mee, uiteindelijk vind je iets mooi (en dan opeens weer niet meer). De voedingsbodem voor de modeindustrie!


Ik was ook een beetje gemakzuchtig. Toen ik eens in een vlucht door de K ging, zat de lap in mijn handtas. Het is natuurlijk geen stofje waar je zomaar alles bij aantrekt. De lap passeerde razendsnel voorbij allerhande kledingstukken die 'oranje' waren. Dit topje was de perfecte match! En nog mooi ook. Snel beslist om niet zelf te maken, want een betere match zou ik toch niet vinden.


Echt een easy-peasy project! Ik nam gewoon de broek van deze jumpsuit over uit het stapeltje Burda's dat ik ondertussen verzameld heb. Mooi smal naar onderen, bovenaan nam ik op alle naden een beetje in naar de taille, vooraleer ik er een band met elastiek aan zette. Om een al te groot pof-effect te vermijden.

Maar nu weet ik niet zo goed wat erop te dragen. Een jeansjasje?


Bah, nee, niet mooi!
 


Mijn ecru vestje?
Misschien.



Of gewoon een bruin truitje?
Misschien ook.

Zeggen jullie maar. Wat vind je?

Reacties

  1. schoon zeg ...dat topje vind ik ook super en past er perfect op
    het vestje hangt af van de gelegenheid hé ...maar jeans vond ik ook best ok.

    dol op die broeken ....zitten zo zalig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof stofje voor die broek!Persoonlijk vind ik het ecru jasje het mooiste erop,zo klaar om uit eten te gaan of een stapje in de wereld te wagen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtig. ik vind het bleke jasje perfect!
    Amaai, deze broek wordt het pareltje in je kleerkast. Zeker weten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga voor het ecru vestje, dat maakt je outfit meteen supersjiek! En ik maakte mij vandaag dezelfde bedenking over de mode :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. awel bij den h&m hing een beige/licht bruin/iets ertussen blazerke dat er super bij zou gaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vorige week paste ik er nog een heel leuk jackje in zandkleur. De dochter vond het meteen super, maar ik hield toch de vinger op de knip ;). Ik vond het mooi, maar heel kort en ook heel gesloten vooraan doordat het gebaseerd was op een motorjackje, met doorstikte schouderstukken. Was het dat?
      Ik vind de h&m super voor jasjes, dikwijls heel mooi, voor de rest koop ik er zelfden nog iets.

      Verwijderen
  6. Je bent niet de laatste vrouw hoor;-). Ik heb ook nog steeds geen broek met print in mijn kast. Misschien moet ik hier ook hoogdringend eens werk van gaan maken maar de valpartij die er bij jou aan vooraf moest gaan, sla ik liever over;-)
    Leuk ensemble, echt waar! Ik vind de versie met het witte jasje bijzonder geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik kocht onlangs een broek met print, dus tot vorige week behoorde ik ook nog tot die groep.
    Maar die van jou is wel prachtig en ziet er zalig uit om te dragen.
    Ik vind het ecru vestje ook het mooist erbij passen!
    Weet je toevallig nog in welke Burda het patroon staat?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De jumpsuit stond in Burda maart 2015! Vroeger kon je bij de patronen op de site zien in welke Burda het model verschenen was, dat is nu jammergenoeg verwijderd. Misschien kan je het wel nog zien op de Engelstalige site, maar dat zou ik zelf nog eens moeten controleren.
      Succes als je eraan begint!

      Verwijderen
  8. Hier ook nog geen print in de kast. Het lichte jasje vind ik heel ooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hier ook nog geen printbroek in de kast :)
    Zowel het ecru vestje als de bruine trui kunnen wel vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ecru en bruin gaan beiden. Leuke broek!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ecru en bruin gaan beiden. Leuke broek!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben dus één van de weinigen die nog geen broek met print heeft. Mooi aan iemand anders zijn benen, niet aan de mijne.
    De jouwe vind ik echt super. Met het ecru is hij het mooiste!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hier een fan van printbroeken, staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Waaw! een supercombinatie! Hele mooie top erbij ook. Het ecru jasje vind ik net iets 'gekleder' staan, voor een speciale gelegenheid. Het bruine truitje kan ook overdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hier geen broeken inde kast, dus al zeker niet met een print :) 't staat je alvast beeldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Kei schoon broek seg! en ja, mss bij hoogdringendheid og een jasje stikken ;) Hoewel, die jeans, en dat ecru vestje, dat gaat allemaal. En uiteindelijk komt de zomer eraan dus dan is dat allemaal niet meer nodig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jeansjasje en heels, mijn uniform, always!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb dat stofje ook liggen, ook met de bedoeling broek, maar ik schrok wel even van de heel erg drukke print ;-) Misschien wordt het wel die bewuste broek tegen de herfst, als we dat naaigewijs tegen dan klaar krijgen ;-) En kan kom ik zeker hier terug piepen naar jouw versie !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond de stof ook te druk om er bv een bloesje uit te maken. Toen deze op de kniptafel lag, zag ik de print toch wel graag. Je moet eens kijken, het lijken wel een soort foto's van gebouwen (of zie ik ze nu wat er niet is?).
      De broek die ik maakte was in ieder geval heel snel klaar!

      Verwijderen
  19. Leuke broek! Ik zou gaan voor de combinatie met het jeansjasje. Een topper!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind het bleke jasje ook het mooist.
    Enne, ik heb ook nog geen broek met print hoor - allé ja, jawel, ik maakte er vorig jaar al één maar die raakte tot nu toe nog niet gezoomd. Ook een blunderverhaal, die broek. Wie weet binnenkort op mijn blog :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je maakt me wel benieuwd naar je broek! Misschien blijkt die blunder een jaar later juist een succesverhaal. Moeten we tips geven, dat doen we graag hoor!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts