Boterhammen met Flip en Maaike

Goed, het weer is *
Sorry, ik denk dat het tijd wordt om een woord uit te vinden voor het weer dat we krijgen in het verkeerde seizoen.
Leuk is dat niet, maar ik heb nog net iets te veel het vakantiegevoel om dan maar bij de pakken neer te zitten. Ik hoorde op de radio iets over 'boterhammen in het park'. 'Doen!' , dacht ik. Ik bekeek het programma en had snel beslist. Wij gingen op maandag! Want Leonie heeft een boontje voor Maaike Ouboter en Flip Kowlier , die is helemaal terug top!En ja, het was een leuk uitstapje. De trein is altijd makkelijk reizen ... en het Warandepark is zo gevonden!Niemand wordt vergeten, om 14 u komen De Piepkes voor de kleinsten onder ons. Grote namen krijg je dan te zien (Sioen, Roland en Pieter-Jan De Smet). En als je het nog kindvriendelijker wil, dan moet je woensdag gaan, want dan staat Kapitein Winokio op het programma!Matteo, die kon zijn hart ophalen bij de artiesten van 'circus zonder handen'!En nadien deden we nog even van toerist in de regen!

Nee, ik heb geen aandelen in de organisatie. Wie weet heb ik enkele kids (inclusief moeders en vaders) nog op een keigoed gedacht kunnen brengen om één van de laatste vakantiedagen door te brengen!

PS: Wat jammer dat ik nu net donderdag niet kan, want dan zouden wij zeker nog eens naar 'Klaas'  gaan kijken zijn.


Reacties

 1. Elk jaar wil ik naar Boterhammen, maar tijdens die laatste vakantieweek moet ik altijd al zo vaak gaan werken op school dat het er nooit van komt... En dat weer, jongens toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ook: boe voor het weer! Met zon waren die boterhammen vast nog lekkerder geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. boehoe voor dat weer zeg! Anders idd wel een topdagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er leuk uit! en de trein is altijd leuk met de kids!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts