Haar eerste galajurk

Helemaal in het begin, toen ik de naaimicrobe nog maar net te pakken had, zag ik in een Burda een beeldschone galajurk. Ik herinner me dat ik meerdere keren met die foto in mijn handen zat en dacht, zou ik  ooit, over vele jaren een galajurk maken voor onze dochters?
Ja dus, we zijn nog maar een jaar of 5 verder en het is al zover! Al is het maar om te 'spelen'. Het vertrouwde 'Welke verkleedkleren neem je mee op chirokamp'-briefje lag vorig weekend in onze brievenbus. Het briefje van Leonie schrijft voor: legerkledij - indiaan - gala. En voor dit laatste thema liet ik me dus even gaan ...


Enkele jaren terug kocht ik 'gouden' stof op het stoffenspektakel, dat zou ik dan wel eens gebruiken voor een prinsessenkleed! Toen had ik een heel ander modelletje in mijn hoofd ... die kleine meisjes worden snel groot ...en ik liet me een beetje gaan!  Het bovenstukje vond ik in een Burda, daaronder kwamen 2 rechthoeken. En ik gebruikte de techniek van de dansschool, waar deze stof ook favoriet is! Geen afwerking nodig, ik knipte er gewoon een split in!

Gisteren kwam het briefje binnen voor Matteo: 'Kabouter- stadskledij (op z'n best) - cowboy'. Ook hier een meevaller, voor de traditionele thema's moeten we maar even rommelen in de verkleedkoffer! En aan de hand van deze handleiding had ik op 20' zijn stadskledij klaar!

 
We leefden ons alvast even in ...
Reacties

 1. Geweldig! En een gouden galajurk dan nog wel...
  Hier is het thema 'oermens'. Het stof heb ik al, nu de rest nog...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige galamevrouw zeg :) En de stadse mijnheer mag er ook zijn. Wel een uitdaging zeg, 3 sets verkleedkleding meegeven? En dat elk jaar weer... respect voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig zitten er toch een paar traditionele thema's tussen en komen bepaalde thema's van zus op broer terug. Het hoeft ook niet allemaal even perfect te zijn, met wat verbeelding geraak je ook al ver hé!

   Verwijderen
 3. Zalig! En geweldige modellen! Die gaan veel plezier beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my god, super! die gaan zich super amuseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, die ga ik toch maar niet aan de dochter laten zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hola zeg!! Geweldig geslaagd, ze stràlen (echt)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo geweldig! En moeten jullie echt drie verkleedsets meegeven? Zo'n uitdaging...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, superknap! Twee pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gala tot in de puntjes ! (met het thema jungle maakte ik mij er snel vanaf, nieuwe dassen in een jungle-stofje en hun oranje KSJ-das moeten ze dan maar mowgligewijs rond hun middel binden ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig!!!
  Zowel de kleding als de kids :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier zijn de meest prachtige en mooie kleding voor dames . we gebruik maken van de galajurken , galajurk , Goedkope galajurken en galajurken online .

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts