Mickey, the sequel

Al 2 weken genieten we van het meest zalige weer! En dus werd vorige week de Mickey getest en goed gekeurd! De short zit me heel goed en dus begon ik al vlug te denken aan een vervolg. Ik zag een donkerblauwe short in mijn gedachten verschijnen! Het blauw werd gevonden in den Beer in mijn vertrouwde stretch-katoen. Donkerblauw, maar niet zo donker als dit, perfect voor de zomer!
En toen gingen we fournituren shoppen. Samen met de MDH werd er gewikt en gewogen ... Zou ik een opvallende knoop gebruiken, of liet ik me gaan in een opvallende paspelband? De gestreepte biais zag ik al gauw zitten, frisse kleurtjes waarmee je dan meerdere topjes kan combineren. En dan maar gewoon zo een ronde witte knoop zonder gaatjes (bestaat daar een officiële naam voor?), daar heb ik wel een voorliefde voor!


Het fototoestel had blijkbaar wat moeite om de kleuren te vangen (het zou ook aan het te laten tijdstip kunnen liggen!).
Ik kan alvast een hele periode warm weer overbruggen met de voorraad zomerse kledij! Ik ben er klaar voor!
Nu kijk ik heel erg uit naar morgen, dan komen Leonie en Matteo terug van kamp. Al van bij het vertrek voor Matteo (vorige zondag) zat de sfeer erin! Nog één nachtje slapen ... Reacties

Een reactie posten

Populaire posts