Met een kus voor de juf (deel 2)

Het zit er helemaal op! En het was een goed schooljaar ... zowel voor de kids als voor mezelf. De kinderen gingen iedere dag met veel plezier naar school. Voor de kleuterleidsters had ik al een cadeautje gemaakt, maar ook de juffen verdienen een dikke dankjewel.
Een zelfgemaakte pennenzak voor elk, ik denk dat ik dat als juf ook heel graag zou krijgen. De lat lag behoorlijk hoog want 2 van de 3 juffen zijn kenners.
Matteo had dit jaar 2 juffen. Samen met juf Greet volg ik al enkele jaren naailes. Ik weet dat ze de pennenzak ook al enkele keren heeft gemaakt, dus twijfelde ik even ... maar ooit liet ze eens vallen dat ze dat ook wel graag zou krijgen. Voor juf Laura mocht het zeker een nieuwe pennenzak zijn want Matteo zei dat ze een hele oude had en dat ze deze zomer een nieuwe zou kopen ;-)
Ook juf Sofie is sinds enige tijd gebeten door de naaimicrobe!Samen met de kids kozen we de stofjes. Toch bleef Matteo zich nadien afvragen hoe je nu kon weten welk stofje de juf graag ziet. Ja, dat blijft dus een beetje natte vinger werk!
Ik experimenteerde met een strook effen stof, omdat zo de namen beter zouden uitkomen.


Bedankt juffen, jullie verrichtten dit jaar weer wonderen! Je kon onze kinderen enthousiast maken en leerde hen heel wat bij!De tijd vliegt, de tijd vliegt nog sneller in de virtuele wereld. Precies een jaar geleden kreeg ik deze blog als verjaardagscadeau van de MDH. En het bevalt me wel! Hou deze blog maar in de gaten want in de volgende week wil ik jullie ook bedanken!

Reacties

 1. Waauw, wat een mooie pennenzakjes!!! Leuke stofjes!!!

  Ps= Momenteel geef ik ook leuke retro-getinte spulletjes weg op mijn blog!

  http://cowboysendindianen.blogspot.be/2013/06/kadootjestijd_25.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige cadeautjes!!

  Sofie
  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PRACHTIG !!!
  Supertof geschenk om te geven én zeker om te krijgen.
  De juffen keken wellicht al enige tijd uit naar de vakantie, maar ze dromen nu misschien ook al stilletjes van de nieuwe start in september,... eerst even genieten nu !!!
  Tof om te zien dat cursisten ook in de vakantie creatief blijven,... houden zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het schooljaar zit er idd. weeral op... De tijd vliegt!
  Maar de pennenzakjes zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk ! Ook juffen kunnen altijd wel een mooie pennenzak gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe flocken jullie die letters toch zo mooi?!!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook hier schoonheidsfoutjes hoor! Ik gebruik voor de buitenkant het liefst een fijn naaischaartje en voor de binnenkant (bv in e) een hobbymesje.

   Verwijderen
 7. Super leuk! Een ideetje voor volgend schooljaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts