Zo de moeder, zo de ...

Work in progress hier, alleen is er nog niets af.
Met dit mooie weer kunnen we gelukkig nog volop genieten van onze zomerkleren. En als ik dan nog eens een oog werp op mijn voorbije projecten, dan zie ik dat ik wij hier verschillende combinaties moeder-dochter en moeder-zoon liggen hebben. Hoe dat komt? Dikwijls omdat er dan toch nog een redelijk stuk stof overblijft waar nog net iets voor de kids uit past of gewoon omdat ik het leuk vind of ... De kinderen vinden dat ook wel leuk. Niet dat we dat dan dikwijls tegelijk dragen.

Bij dit bekende kniprokje had ik op de zijkant net genoeg over om er nog een hemdje voor Matteo uit te maken. En ik was niet de enige die in dit stofje van den Beer een jongenshemdje zag!Ook hier hetzelfde scenario. Hetzelfde rokje als het vorige, maar met zakjes en een miniversie voor de dochter.En zo gingen de meisjes vandaag naar school.In afwachting van wat winterse spullen ... 

Reacties

 1. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt!
  Vooral de rokjes vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh,die mama/dochterrok vind ik geweldig !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knappe rokjes, knappe dames!
  Heel leuk stofke!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het enige wat ik kan zeggen is dit: wat een leuk gezin! Je hebt echt super toffer spulletjes gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben ik blij dat ik jouw blog hebt ontdekt, ik blijf je volgen want je maakt zoveel mooie dingen, helemaal mijn ding!groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo lief en zo mooi, moeder en dochter gelijk gekleed. Wat een ongelooflijk goed gevoel moet dat zijn voor je dochter !
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts