Een straaltje zon ...

Het weer is niet wat we zouden willen. Maar dan wel weer ideaal om hier en daar wat te rommelen, sorteren en te ontdekken.
En toen vond ik nog het restje van een eerder project, het flutstofje waarop nog twee dezelfde prints (maar dan wel met drukfouten) overbleven. Veel viel er niet meer uit te halen, de drukfouten zaten op beide ongeveer halfweg de foto.
Flits, ik wist het ... Ik maak snel snel eens het topje dat ik gisteren maakte om ooit een jumpsuit te worden (ooit, als de dochter eens in het huis is om te kunnen passen). Snel, snel, ja zeker, dit zou wel lukken in een half uurtje.
Als ik niet onderweg toch even beslist had om het helemaal goed te doen. Geen gekochte (en dus matte biais), wel zelfgemaakte uit opnieuw die flutstof (die stof mag van geluk spreken dat ze een heel schone print meekreeg, of ik had het er nooit zo 'goed' mee gedaan ;-)   !). Ik denk dat ik maar eens zo'n hulpstukje koop om zelf biais mee te maken! De grote opruim bracht ons ook nog op het idee een parel op het einde van het lintje te steken, knoopje erin en afknippen ...


 

Tijdens een fikse regenbui raakte het topje af en werd hier duchtig gedroomd van schoon weer (dat we op reis toch wel zeker zullen tegen komen ...).Wij zullen er nog van genieten, van dit topje, inclusief die jongste meid van ons. Die jongste, die een gedaanteverandering onderging het laatste jaar ... Wat gaat de tijd snel.


Reacties

 1. Mooi topje, doet inderdaad dromen van vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel chique en gekocht uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele fijne reis toegewenst !!! Met zo'n topje in de valies kan dat gewoon niet meer stuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk topje, staat super op de jeans broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi topje en een fijne vakantie met veel zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. amaai! heel mooi!
  Oo ik durf daar wel een van dromen een week dat ze samen op kamp zijn :) geniet er maar van. De week zal snel genoeg voorbij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! En nog eventjes geduld, het goede weer komt er aan (toch eventjes).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat zou hier zeker in de smaak vallen! mooi en echt grote meisjesachtig

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts