Jacob loves Mara

Sorry, dames, Jacob is niet meer single! Velen onder ons hadden een oogje op die goddelijke Jacob ... hij heeft nu een relatie met Mara. Ken je Mara al? Wel, ze heeft iets meisjesachtig, maar ze is ook wel een beetje speels. Ze liet zich al van vele kanten zien en ondertussen blijkt dat ze ook heel wat in haar mars heeft!


Ik maakte het Mara-bloesje al eens eerder als tester voor Compagnie M. Een heel leuk projectje, snel resultaat en helemaal niet moeilijk. Ook hier worden we verwend met een duidelijke fotouitleg! En het grote nieuws las je waarschijnlijk al bij enkele andere blogs! Vanaf dinsdag 1 oktober biedt Marte van compagnie M het patroontje te koop aan!


Bij het patroontje krijg je nog enkele opties, zo kan je kiezen uit verschillende mouwen of je kan een Mara-jurkje maken!

Maar waarom niet zelf iets uitproberen? Ik tekende 2 cm extra bij de 'passen' in de boog, het beleg bleef gewoon hetzelfde. Zo overlappen de beide passen elkaar en kon ik mijn 'smartiedoos' uithalen!


 Het stofje is al vele tientallen jaren oud, maar weer helemaal up-to-date! Tussen de felgroene bloemetjes wat felroze. Misschien wat zomers voor de tijd van het jaar ... moet kunnen, vind ik, zo houden we hier de zomer nog (wel enkele maanden) vast!


Het groene bloemetje flockte ik op het zakje van de Jacob. De mosterd daarvoor haalde ik hier! De fuchia gabardine haalde ik in Den Beer.Diegene onder jullie met een sterk fotografisch geheugen zullen wel al door hebben dat deze foto's al een tijdje geleden werden genomen. September was hier op naaigebied 'prop nul' ... en dus ook op bloggebied. Jammer vind ik dat, mijn werk neemt momenteel alle tijd in ...
Maar het begint hier weer te kriebelen en tijd zal er gemaakt worden de komende weken! Ik ging vanmiddag een voorraadje nieuwe stofjes halen!

Reacties

 1. Inderdaad een perfect koppel, de Jacob en de Mara. Laat ons hopen dat daar veel kindjes van mogen komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De patroontjes passen perfect bij elkaar, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi in dat knal roze! Mara en Jacob zijn een perfect duo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, die Jacob in dat roze is top! En dat bloesje vind ik ook een geweldig patroon, het zal hier zeker opnieuw gemaakt worden tegen de lente. En september druk?? Komaan Saskia, what are you talking about? :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel knap gecombineerd! en inderdaad mooi zomers... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi en die kleuren zijn zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige post! Heel erg bedankt voor je leuke versei! M

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts