Al Capone

Die zoon, dat is me er één, altijd in de weer, altijd vol energie ... en dat is eraan te merken! Hij kan echt wel eten als een reus, eet eigenlijk ook alles (net zoals de zusjes) hoewel een voorkeur voor zoet en fruit en minder voor vlees. Maar er is 'geen dikken' aan! En dan krijg je dus het eeuwige probleem van de slecht zittende gekochte broekjes ...
'HET' patroon werd nog eens afgeprint en uitgeknipt.  Vorig jaar zag ik het allemaal nogal heel nauw, dus nu koos ik voor een 122 en lengte 128. Maar bij een eerste pasbeurt was het weer lachen geblazen, ons ventje verdween bijna in die broek. Versmallen dus. Want nog meer eten is echt geen optie!


De stof is een elastische jeans. Ik ben heel erg fan van de kleur en past perfect bij dit hemdje! Het plan was er hetzelfde okerkleurige paspelbandje in te verwerken, maar het rest bleek veel te klein. In mijn voorraad vond ik niet onmiddellijk een alternatief . Zonder dan maar? Mmmm, heiligschennis! Waarom niet zelf paspel maken met nog een restje van het stofje?Heel tevreden met de nieuwe Jacob, alleen omdat hij zo schattig rond dat 'poepke' zit. En nu blijkt er ook een wedstrijd te starten bij onze favoriete jongenspatronenleverancier! Ik doe dus mee, vanaf maandag kan je foto's gaan opladen, joepie!

En misschien maakt dit detail wel het verschil. Het heeft iets te maken met mijn verslaving aan mijn nieuwe smartiedoos! Een okerkleurige en lichtblauwe kamsnap in plaats van een gewone knoop! Zo makkelijk voor mij, maar ook voor Matteo.


En zo gaat het een hele dag door. Hoewel, hij heeft het helemaal niet voor zwaarden en geweren ... maar deze tak deed hem even Al Capone himself voelen ;-)Reacties

 1. sjieke tenue :)
  en toch durf ik nog niet aan die jacob te beginnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ik moet mijn Jacobvrees hier ook eens overwinnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél mooi!
  Die paspel is wel supergeslaagd.
  Een echte mannequin, klaar om in de boekjes te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi ensemble! Hier ligt het Jacob-patroontje ook klaar.. Nu nog een mooi stofje vinden en de tijd... Waar vond je de kamsnaps?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! En smalle kindjes, dat is hier de reden dat ik begon te naaien. Hoera voor eindelijk goedzittende broeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik blijf ze fantastisch mooi vinden die jacobbroek!!! En zo leuk met die snaps! Ik heb sinds kort ook zo'n leuke smartiedoos :-) Mega, die snaps!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer zeker ! De Jacob is ideaal voor smalle poepkes !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi gedaan! De paspel is prachtig erbij!
  Ik ben ook grote fan geworden van de kamsnaps.
  Hier ligt er ook nog een onder de machine. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts