Oef af

Af! De deadline werd meerdere keren verschoven ... maar gelukkig bleef het weer ons nog redelijk goed gezind. Onze oudste moest het nog steeds stellen met een 'tussenseizoensjas'. Ik zag hier al zoveel mooie jasjes passeren en het mijne geraakte maar niet af. Respect voor allen onder jullie die dat op hun eentje klaren, maar ik had toch af en toe de raad van meerdere adviseurs nodig. Bedankt naaijuf, collega, mama, ...
De stof werd al in augustus gekocht: toen al het laatste stuk van de rol bij den Beer. Volgens de dames goed gerief: merinowol ...
En genoeg voor een mantel voor mezelf en de dochter. Vol goede moed gekocht, maar nu zou ik dus nog aan een exemplaar voor mezelf moeten beginnen.
Ik had ook wat moeite om een model te vinden in een 134. Uiteindelijk koos ik voor dit en werd het model wat verkleind. Waarschijnlijk is hier toch iets misgelopen, want de dubbele sluiting bleek nogal 'krap' en werd dus vervangen door 3 knopen onder elkaar.
Ik koos als voering witte flanel met rode stipjes voor een warmer gevoel. Ik stikte ook een stukje voering op een fleece-sjaal van kruidvat.
Laat de winter nu maar komen!
Een 'must-have' voor meisjes van 9: warme DJ-oren ... onze dochter is er alvast weg van ... (En dat heeft ze niet van mij!)

Reacties

 1. Ze staat er heel goed mee en die oorverwarmertjes passen er prima bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie jas! De kleur is prachtig en die steekzakken zijn echt super!! Deel 1 van de missie geslaagd zou ik zeggen - nu nog die van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Zo een schoon model van jas. En die zakken, knap hoor!
  En kijk eens boe fier ze is! Terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie jas, totally retro, knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooooo, ik vind het prachtig en wat een mooie lange haren heeft je meiske!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die knalrode knopen op het felblauwe, de zakken ... echt prachtig !!! Alleen maar bewondering voor je kunsten ...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts