Lievelingskleuren

Love at first sight toen ik dit hier zag! Je zou voor minder smelten ... En toen deze lieve dame ons ook nog eens in de watten legde door er een uitleg bij te plaatsen, kreeg het project een plaatsje in mijn 'hoofdprogramma'! Bedankt, An!
De zoon houdt het meest van blauw en van groen. Het groen lag hier al even te wachten (alweer een kringloopvondst; het was een lang stuk en rond gebreid zoals boordstof. Zou het ook als boordstof bedoeld geweest zijn?). In den Beer kocht ik er hoogblauwe boordstof bij. Niet alleen zijn favorieten, maar ook nog eens perfect passend bij dit broekje!
We zijn er heel tevreden mee! Ikzelf vooral omdat het ineensteken met de overlock echt een zaligheid is! Dit project smaakt naar meer!
En nu vertrek ik naar 'de drukke stoffenbijeenkomst' in Kortrijk. Mijn doel: mooie jongensstoffen, tricot, boordstof, ...

Reacties

 1. Ik begin deze week aan de jacobbroek, ik ben benieuwd. Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi geworden! Ik ben blij dat de uitleg werkt :-) En in een kleurencombinatie die hier ook in de smaak valt. Ik ben al benieuwd naar exemplaar 2. (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt mooi en zo passend op uw knappe zoon !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig en het past inderdaad perfect bij die broek!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts