Feestje!

Pffff, bijna zou je denken dat er hier niet meer genaaid wordt. Dit kan ik wel tegenspreken, want de goesting die is er nog steeds. Heb zelfs al 2 projectjes klaar, alleen moet ik deze nog eens op de foto krijgen.  
Zelfs nu we een weekje vakantie hebben blijft het druk. Alles laten voor wat het is, is hier dus de beste optie.  De volgende dagen gaan we even ontspannen op de Hoge Venen. Niet al te veel regen dus, graag! Woensdag kunnen we allen samen de verjaardag van de oudste vieren. Negen jaar!
De traditie bij ons thuis is een feestje in thema. De jarige zelf kiest een thema en wij leven ons dan uit om er een feestje rond te verzinnen. Ondertussen kunnen we zeker zeggen dat elk thema leuk is om iets leuks rond te verzinnen!
Leonie, die liet al wel wat thema's vallen in de loop van het jaar, maar ze koos uiteindelijk resoluut voor 'Top Model'. Ja, een pretmadam als ze begint ...
Dus ging de man des huizes aan de slag voor een uitnodiging in thema.


Een feestje in de avond dus! De tijd was supersnel gevuld: we gingen als echte ontwerpers aan de slag met mijn verzameling stofrestjes , we aten tussendoor wat frietjes, werkten nog wat verder en de durvers mochten even een topmodel op de catwalk worden.


De meiden waren gedreven als echte profs ...

Reacties

  1. Dat moet een geweldig feestje geweest zijn! Zo tof! Geniet van jullie uitje en ik duim voor mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof themafeest! Leuk idee, om die topmodel-tekeningen met echte stofjes aan te kleden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk, een echt meidenfeest ! Hier zal dat niet gebeuren, heb 2 jongens, maar daar vier je dan ook weer andere leuke feestjes mee. Vast een geslaagd feest geweest !

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts