Charline in een nieuw kleedje

Toen ik deze woorden las, was ik wel wat aangegrepen. Want ook zo verging het mij een beetje de laatste weken. Een beetje tijd, een beetje rust, een beetje begrip, een beetje steun ... en het komt allemaal wel weer goed.
In de herfstvakantie begon ik toch aan een eenvoudig projectje, iets wat niet al te veel tijd vraagt, waar ik niet al te hard voor moet nadenken. Een Charline in een andere versie dan de vorige keer.
De stofjes lagen al enkele weken klaar, de lichtroze stof ontdekte ik hoog in de wand van Den Beer en is er dus één van de oude collectie. Het bordeaux kocht ik uit hun nieuwe collectie.Ik knipt een afzonderlijk rokdeel in een A-lijn en hield daarbij rekening met de breedte van het lijfje ter hoogte van de taille. Nadien heb ik dan wel nog wat meer gecentreerd en het rokdeel op de rug moest er nog even terug af omdat deze veel te laag uitkwam op haar rug (zou het door haar vrij holle rug komen?).

Het rokje valt vrij kort, maar dat vind ikzelf wel heel mooi. Doordragen is de boodschap (en nadien hebben we er hier nog eentje rond lopen hé).Reacties

 1. Weer een geslaagde creatie! En wat straalt jouw model!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer mooi!!En de dochter geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'n Knappe Charline dit! De bovenste stof zou ik niet meteen zelf kiezen, maar nu ik deze combinatie zie, denk ik dat ik toch eens langs Den Beer moet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhhhhhhhhhhhhh! Dit vind ik echt een heel mooi modelletje! Het staat inderdaad super zo kort. Ik denk dat het langer ook niet zo mooi zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze straalt... meer moet dat niet zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super zeg, en wéér zo helemaal mijn stijl en goesting! I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Denk dat dit kleedje heel aangenaam dragen is; mooie kleurencombinatie. Heb ook m'n ogen uitgekeken op dat prachtige haar van uw dochter....zo'n pak mooie haren !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts