In het rood (part II)

Jaren geleden zou ik nooit gedacht hebben dat een ontspannend avondje bankzitten zou kunnen opgevuld worden met bladeren in 'naaiboekskes'. Ik kan me daar echt ontspannen mee bezig houden. Bij ons in de bib hebben ze Burda en Knipmode (en in de hoofdafdeling Knippie idee). Geregeld breng ik een assortiment mee, sommige uitgaven nam ik al vele keren mee. Er is altijd wel iets wat ik nog niet gezien had, of een ander stuk dat me opvalt. Van de vele stukken die me in het oog springen, kan ik natuurlijk niet alles maken. Omdat ik nog niet zo bedreven ben in bv. Pinterest, doe ik het dan maar op een heel eenvoudig manier: Ik schrijf de mooie stukken in een schriftje. Sommige van deze stukken werden gerealiseerd. Die volgen nog wel eens.


Nee, ik bezit niet de tekentalenten van sommige blogsters, maar voor mij is dit voldoende info om er eventueel ooit eens aan te beginnen. Dit schriftje gaat ieder seizoen mee naar het stoffenspektakel.

Zie je het rokje links onderaan? Zo zegt je het misschien niks, maar misschien zag je ook al eens dit! Waw, ik vond het zo mooi met die rode knopen en biais rond de zakjes. In de krokusvakantie werd dit dan ook een project dat heel dringend af moest.

Er lag al een hele tijd een grote lap 'gewafeld' dik katoen in mijn kast dat eindelijk (althans gedeeltelijk) een bestemming kreeg. Ik besloot met witte accenten te werken. Door de vele deelnaden kan je het mooi op maat maken (bij mij: iets minder naad ter hoogte van de bips!). Voor herhaling vatbaar, zo blijkt.
Wat vind je van de foto's? Het werk van onze 7-jarige!


Reacties

 1. Super sjiek! Een rokje naar mijn smaak! En je staat er super mee!
  En jouw fotografe doet dat schitterend!
  Ben vandaag net naar de BIB geweest, maar ik denk dat ik morgen eens terug ga voor dit boekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt wel een mooi rokje. Simpel maar toch elegant.
  En wat zijn de foto's mooi, er zit duidelijk talent in de family.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts